B I A N K A   


Szeretettel üdvözöllek a Legyél jól honlapon, Kovács Bianka vagyok.


Egy általános bemutatkozáskor leggyakrabban a tanulmányainkra, szakmai tapasztalatainkra hivatkozva, valakinek, vagy valaminek nevezni szoktuk magunkat.

Viszont én most először, rendhagyó módon a személyes utamat osztom meg Veled.

Emlékszem arra az érzésre, amikor külső segítséget kellett kérnem. Elakadtam és úgy tűnt, nincs más választásom. Nem láttam, hogy vezet-e egyáltalán kiút a nehéz helyzetből. 20 éves voltam és az orvosok egy számukra is ismeretlen, komplex vérképzési megbetegedést diagnosztizáltak nálam. A véleményük szerint csupán heteim voltak hátra.

Több életmentő műtétet követően a fizikai értelemben vett gyógyulásomat egy nehéz lélektani folyamat is kísérte.  A mai napig hálás vagyok azért, hogy jó kezekbe kerültem.

Egyre jobban lettem és a gyógyulási folyamat csodává nőtte ki magát, én pedig elkezdtem kutatni a megértést és a megtapasztalást, ami a hátterében húzódhatott.

Rálátást kaptam arra, hogy a testi, lelki és mentális folyamatok kézen fogva járnak és egy nehéz, akár évek óta cipelt nehézség esetén mit okozhatnak. Nem csak meggyőződésem, hanem személyes megtapasztalásom is, hogy képesek vagyunk fejlődésünk által változtatni fizikai, lelki és mentális állapotunkon, a sérüléseinkkor elveszettnek gondolt részeink visszaintegrálhatóak.


Szakmai oldalról közelítve: tanultam life- és business coachingot, vizsgáimat az IAC (International Association of Coaching) szervezet érvényesítette nemzetközi szinten. Megismertem a co-coaching és a mediáció folyamatát, emellett két éven át egy lelkisegély-szolgálatnál segítettem a hívók belső, mélylélektani útját.

A craniosacralis terápia és a biodinamika magával ragadott, hiszen az emberre egységes egészként tekint és alázattal fordul a minden testben természeténél fogva meglévő bölcsesség felé. Így született meg bennem az elhatározás, hogy craniosacralis biodinamikát tanuljak, majd ezt követően az Upledger Institute Hungary-nál és az Upledger Institute Serbia & Croatia intézetnél folytattam a tanulmányaimat, illetve Thaiföldön Chiang Maiban.

Végzettségeim:   CST_1,   CST_2,   SER_1,   SER_2,   ICB_1,   ICB_2    


Emellett elvégeztem a The Barral Institute NMAA-MASP képzését, mely kiemelten a gerinc és medence területekre fókuszál. A technika magában foglalja az idegek, artériák, csontok, szalagok, belső szervek integrált kezelési módját - az érzelmi háttér és oldási lehetőségek tekintetében is.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.